Feestzaal

De grote zaal heeft 185 zitplaatsen, de kleine zaal heeft 60 zitplaatsen. Beide zalen kunnen perfect worden ingedeeld op maat van het aantal deelnemers en in functie van het soort bijeenkomst.

Contacteer ons voor een volledig vrijblijvende rondleiding

Huwelijksfeest

Brasserie - feestzaal Groeneveld maakt samen met u van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis.

We starten uw feest met een knallende receptie. Afhankelijk van het gewenste budget en uw behoeften stellen we voor u de juiste formule samen. Dat kan een klassiek menu zijn of een buffetformule, een walking dinner of een wedding party.

Onze jarenlange ervaring garandeert u een geslaagd feest.

Ook invloeden van de wereldkeuken ontbreken niet in ons assortiment. We gebruiken enkel natuurlijke grondstoffen van eerste kwaliteit, dagvers en zonder toevoeging van smaakversterkers.

Ieder feest is uniek en u bepaalt zelf uw specifieke wensen als gastvrouw en gastheer. De aankleding van de zaal wordt aangepast volgens de formule die u kiest. Ook de tafelschikking bepaalt u zelf.

Zaalhuur, bloemen, kaarsen, bediening en btw zijn in de prijzen inbegrepen zodat u bovenop de prijs van uw gerechten en drank niets bijbetaalt. Wij  streven samen met onze leveranciers en onze plichtsbewuste medewerkers naar een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Samen met u plannen wij uw dag.

Een mooie receptie is de aanzet van een geslaagd feest.
Met de grootste zorg hebben we voor u verscheidene menu’s samengesteld.

Naast de klassieke, stijlvolle bediening aan tafel heeft restaurant Groeneveld ook enkele formules waarbij de gasten op een losse manier aan verzorgde buffetten kunnen aanschuiven. Zo heeft men een vlot contact tussen de genodigden maar met voor iedereen een gereserveerde plaats aan een feestelijk gedekte tafel.
Ons dessertenbuffet is dé afsluiter van uw maaltijd. De kers op de taart!

Brasserie - Feestzaal Groeneveld te Oostende maakt úw feest!  

Feesttafel

Groeneveld

Familiefeest - Jubileum - Verjaardag - Communiefeest of Lentefeest - Personeelsfeest

20 of 40 jaar getrouwd of 50 jaar oud geworden: een jubileum- of verjaardagsfeest zelf organiseren brengt veel rompslomp met zich mee. Dingen die u niet gewoon bent te doen.
Hetzelfde geldt ook voor de organisatie van een communie- of lentefeest, of een personeelsfeest.

U kunt het uzelf een stuk gemakkelijker maken door anderen het werk voor u te laten doen:

Feestzaal Groeneveld neemt u veel werk uit handen!

Bel of verstuur de uitnodiging, vermeld plaats, uur en eventueel dresscode, en ... feestzaal Groeneveld doet de rest. Zo geniet u zelf ook maximaal van uw eigen feest! 

Feestzaal Groeneveld te Oostende is geschikt voor gezelschappen van alle leeftijden. Er zijn binnen- en buitenruimtes waar kinderen, ouders en grootouders zich ieder op hun eigen manier kunnen vermaken.

Het speelplein omvat een trampoline, glijbanen, schommels en een draaimolen.

Ook is het mogelijk om bij ons een actief, cultureel of sociaal dagprogramma te organiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: onze tarieven zijn uiterst vriendelijk.

Meer weten? Bel ons (+32 59 43 90 91 of +32 479 01 47 90) of vraag info via de formulierpagina.

Feesttafel

Walking dinner

U zoekt een prachtige locatie voor uw walking dinner.

Contacteer ons dan vrijblijvend. Hotel-restaurant Groeneveld Oostende biedt u het ideale kader om u en uw gasten te ontvangen en zelfs te laten overnachten.

Onze tuin biedt u een oase van groen en rust even buiten de stadsdrukte.

We stellen de lekkerste kleine gerechten voor die de gasten staand kunnen eten. Dé rode draad doorheen een walking dinner is dat gasten niet aan een plek gebonden zijn en vrij kunnen rondwandelen. Al netwerkend met zakenrelaties of gezellig keuvelend met familie en vrienden, krijgen de gasten van onze zaalbedienden voortdurend fingerfood en fijne kleine gerechten aangeboden. U kunt het assortiment hapjes zelf samenstellen.

We beëindigen uw walking dinner in stijl met enkele zoete afsluiters.

Feestzaal Groeneveld te Oostende maakt van uw feest een unieke belevenis!

Barbecue

De website van Feestzaal Groeneveld maakt gebruik van cookies.    Meer info   AANVAARDEN